tiistai 6. toukokuuta 2014

Viikon kukka - Krysanteemi

Ensinnäkin, rakastan kukkia. 
Joka viikko ostan uuden kukkakimpun. Huomaan kukkien piristävän asuntoani sekä mieltäni, joten olen ottanut viikottaisen kukkien oston tavaksi. Ajattelin myös, että tästä voisi tulla viikottainen postausaihe. Kuitenkaan minulla ei ole vielä kameraa käytössä, joten blogini kuvat ovat muilta (mm.flickr) otettuja kuvia sen hetkisistä kukistani. * Tästä ei tule tapaa, lupaan sen.
Tällä viikolla ihastuin krysanteemiin sen runsaan kukinnon vuoksi. Etsin tietoa mitä krysanteemi symboloi, ihan mielenkiinnosta ja ihastuin kukkaan vielä enemmän! 




Flower facts - Chrysanthemum flower

 Tämän sivuston mukaan krysanteemi tuo onnea kotiin. Se kuvastaa myös tiettyä persoonallisuutta. Persoonallisuutta, jossa on monta kerrosta. Ihmisten tutustuessa krysanteemin kaltaiseen persoonallisuuteen he löytävät uusia kerroksia jatkuvasti, ja juuri kun he ovat luulleet löytäneensä kaikki krysanteemista, paljastuu vain lisää kerroksia. Krysanteemi tarkoittaa ymmärtäväisyyttä, lepoa, optimismia, hyvää oloa, ystävyyttä ja salaista rakkautta. Se symboloi pitkää ikää, iloa sekä optimismia. Viehättävä kukka kaikin puolin. Mikä on teidän lempikukkanne? Entä onko kukan hoidon tarpeella kukkia valitessa? 





*Lähteet tulen merkkaamaan kuvan jälkeen, kuvat otettu luvan kanssa sivustoilta, kuten flickr:stä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pyrin vastaamaan mahdollisimman nopeasti! Kiitos kommentistasi. Rakkain terveisin, Wiivi